Přejít na obsah

Bouilon II


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 3/4 l - 1 litr vody - lžíce zelené petrželky - lžíce oleje nebo přeškvařeného másla - 2 stroužky česneku - trochu soli a 2 slabé krajíčky chleba.

Příprava:

Do vařící vody dáme drobně usekanou petrželku, máslo nebo olej 5 minut vařit. Před odstavením s ohně přidáme do polévky se špetkou soli rozetřený česnek, necháme přejít var a vlijeme ji na talíř na kostky nakrájeného chleba, který jsme nechali na trošce másla dříve osmahnout. Je-li podáván bouilon rekonvalescentům nebo požíván po postu, musí se jíst jen tekutá část. Místo chleba můžeme použíti některého polévkového svítku.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...