Odesláno Leden 31, 201015 let Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 3/4 l - 1 litr vody - lžíce zelené petrželky - lžíce oleje nebo přeškvařeného másla - 2 stroužky česneku - trochu soli a 2 slabé krajíčky chleba. Příprava: Do vařící vody dáme drobně usekanou petrželku, máslo nebo olej 5 minut vařit. Před odstavením s ohně přidáme do polévky se špetkou soli rozetřený česnek, necháme přejít var a vlijeme ji na talíř na kostky nakrájeného chleba, který jsme nechali na trošce másla dříve osmahnout. Je-li podáván bouilon rekonvalescentům nebo požíván po postu, musí se jíst jen tekutá část. Místo chleba můžeme použíti některého polévkového svítku. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.