Přejít na obsah

Artyčoková


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 1 kg jerusalémských artyčoků - 6 deka omastku - 1 cibule - kousek celeru - sůl - 1/8 l smetany nebo mléka

Příprava:

Rozpustíme omastek a smažíme na něm oškrábané a nakrájené artyčoky, usekanou cibuli a celer asi 8 min., aniž je necháme příliš osmahnouti. Přidáme asi litr vody nebo zeleninového vývaru a necháme chvíli povařiti. Pak vše prolisujeme, polévku znova povaříme, osolíme, okořeníme a přilejeme do ní osminu litru smetany neb mléka a podáváme.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...