redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1 kg jerusalémských artyčoků - 6 deka omastku - 1 cibule - kousek celeru - sůl - 1/8 l smetany nebo mléka Příprava: Rozpustíme omastek a smažíme na něm oškrábané a nakrájené artyčoky, usekanou cibuli a celer asi 8 min., aniž je necháme příliš osmahnouti. Přidáme asi litr vody nebo zeleninového vývaru a necháme chvíli povařiti. Pak vše prolisujeme, polévku znova povaříme, osolíme, okořeníme a přilejeme do ní osminu litru smetany neb mléka a podáváme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se