Přejít na obsah

Vaječná omeleta


Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 2 vejce - 4 polévkové lžíce mouky - špetka soli - 2 lžíce smetany nebo mléka - 2 deka másla.

Příprava:

Ze žloutků, soli, smetany a mouky umícháme těstíčko, do kterého zlehka přimícháme z bílků tuhý sníh. Řídké těstíčko vlijeme na omaštěnou horkou pánev, opečeme po obou stranách. Vychladlou omeletu stočíme, krájíme na úzké nudličky, posypeme rozkrájenou zelenou petrželkou a podáváme zvlášť na talíři k polévce rajské, zeleninové, bouilonu atd.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...