redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 2 vejce - 4 polévkové lžíce mouky - špetka soli - 2 lžíce smetany nebo mléka - 2 deka másla. Příprava: Ze žloutků, soli, smetany a mouky umícháme těstíčko, do kterého zlehka přimícháme z bílků tuhý sníh. Řídké těstíčko vlijeme na omaštěnou horkou pánev, opečeme po obou stranách. Vychladlou omeletu stočíme, krájíme na úzké nudličky, posypeme rozkrájenou zelenou petrželkou a podáváme zvlášť na talíři k polévce rajské, zeleninové, bouilonu atd. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se