redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1 deko másla - 1 žloutek - 1 lžíce vody špetka soli - 8--10 deka mouky. Nádivka: Dušené houby na kmíně nebo sekaná zeleninová směs nebo zelený hrášek s dušenou rýží: Příprava: Z másla, mouky, vody, žloutku a soli zpracujeme těsto jako na cezené nudle. Z něho vyválíme dvě jako stéblo silné placky, ozubeným, porcelánovým kolečkem vykrájíme čtverečky. Na polovinu od rohu k rohu a ke špičce, dáme nádivku, přikryjeme druhou polovinou čtverečku, kraje těsta přimáčkneme a taštičky, mající tvar přeloženého šátečku, dáme zavařiti do polévky. Taštičky je výhodné plniti uvedenými nádivkami. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se