redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 5 deka krupice – 1/8 l mléka - 2 deka másla - 4 deka mouky - 1 vejce - na špičku nože v soli naložených hub. Příprava: Do vařícího mléka dáme drobně rozkrájené, na másle osmahnuté houby a krupici svařit na hustou kaši. Do vychladlé vmícháme vejce a mouku, lžičkou vykrajujeme malé nočky a v polévce je necháme několik minut povařit. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se