Přejít na obsah

Krupicové knedlíčky I


Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 13 deka krupice – 1/8 litru horkého mléka – 2 žemle - 1 vejce - 3 deka másla - sůl - 2 stroužky česneku zelená petrželka.

Příprava:

Krupičku polijeme horkým mlékem a necháme 20-30 minut stát. Žemle rozkrájíme na kostičky, dáme na máslo osmahnout a se žloutkem přimícháme k prochladlé krupici. Přidáme drobně rozkrájenou zelenou petrželku, se solí rozetřený česnek a z bílků sníh. Těsto Vykrajujeme lžičkou do polévky a necháme 3--5 minut povařit. Nejprve zkusíme jeden knedlíček. Kdyby se rozvářel, přidáme trochu mouky nebo krupičky.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...