redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 13 deka krupice – 1/8 litru horkého mléka – 2 žemle - 1 vejce - 3 deka másla - sůl - 2 stroužky česneku zelená petrželka. Příprava: Krupičku polijeme horkým mlékem a necháme 20-30 minut stát. Žemle rozkrájíme na kostičky, dáme na máslo osmahnout a se žloutkem přimícháme k prochladlé krupici. Přidáme drobně rozkrájenou zelenou petrželku, se solí rozetřený česnek a z bílků sníh. Těsto Vykrajujeme lžičkou do polévky a necháme 3--5 minut povařit. Nejprve zkusíme jeden knedlíček. Kdyby se rozvářel, přidáme trochu mouky nebo krupičky. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se