Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 13 deka krupice – 1/8 litru horkého mléka – 2 žemle - 1 vejce - 3 deka másla - sůl - 2 stroužky česneku zelená petrželka.

Příprava:

Krupičku polijeme horkým mlékem a necháme 20-30 minut stát. Žemle rozkrájíme na kostičky, dáme na máslo osmahnout a se žloutkem přimícháme k prochladlé krupici. Přidáme drobně rozkrájenou zelenou petrželku, se solí rozetřený česnek a z bílků sníh. Těsto Vykrajujeme lžičkou do polévky a necháme 3--5 minut povařit. Nejprve zkusíme jeden knedlíček. Kdyby se rozvářel, přidáme trochu mouky nebo krupičky.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

  • Zobrazení 4,5k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.