redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1/4 malé hlávky kapusty - 2 deka másla - 2 vejce - 4 lžíce mouky - 4 lžíce smetany - špetka pepře a soli. Příprava: Očištěnou kapustu rozkrájíme na tenké nudličky, spaříme horkou vodou a dáme na pánev s máslem udusiti. Ze žloutků, smetany, pepře, soli a mouky připravíme těstíčko, do kterého vmícháme vychladlou kapustu a z bílků sníh. Na omeletové pánvi máslem vymazané a moukou nebo strouhankou vysypané těsto upečeme. Studený svítek rozkrájíme na kostičky a na zvláštním talíři podáváme k polévce hrachové nebo některé slizové a pod. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se