redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 3 deka másla - 5 deka strouhanky - 2 lžíce mléka - 2 vejce - 5 deka hrášku a 2 deka másla na usmažená - zelená petrželka. Příprava: Zelený čerstvý hrášek dáme s rozkrájenou zelenou petrželkou na máslo do přikryté pánvičky dusit a změklý necháme prochladnout. Zatím umícháme máslo se špetkou soli, přidáme žloutek a studeným mlékem navlhčenou strouhanku, pak prochladlý hrášek a posléze z bílků ušlehaný tuhý sníh. Těsto upečeme ve vymaštěné pánvičce. Upečený svítek rozkrájíme a dáme do připravené polévky. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se