redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 8 deka suchých hub - 4 deka másla - 4 lžíce mléka - 5 deka mouky - 1-2 vejce - 2 bobulky nového koření - špetka tlučeného kmínu a soli - 1 deko másla na rendlík. Příprava: Houby spaříme, dáme uvařit, scedíme a drobně rozsekáme nebo rozemeleme. V míse třeme máslo se žloutkem, solí, tlučeným kmínem a novým kořením, přidáme houby, mouku a z bílků tuhý sníh. Pečeme ve vymazaném rendlíku a podáváme svítek k polévce, nakrájený na úhledné kostky. Místo suchých můžeme dát čerstvé, na másle udušené houby. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se