Odesláno Leden 31, 201015 let Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 8 deka suchých hub - 4 deka másla - 4 lžíce mléka - 5 deka mouky - 1-2 vejce - 2 bobulky nového koření - špetka tlučeného kmínu a soli - 1 deko másla na rendlík. Příprava: Houby spaříme, dáme uvařit, scedíme a drobně rozsekáme nebo rozemeleme. V míse třeme máslo se žloutkem, solí, tlučeným kmínem a novým kořením, přidáme houby, mouku a z bílků tuhý sníh. Pečeme ve vymazaném rendlíku a podáváme svítek k polévce, nakrájený na úhledné kostky. Místo suchých můžeme dát čerstvé, na másle udušené houby. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.