Přejít na obsah

Jahodová pěna


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy: 2 bílky - 8 deka červených, jahod - 3 deka tlučeného cukru - špetka citronové kůry.

Příprava:

Červené jahody dáme na síto, prolijeme vodou, necháme okapati. Pak je prolisujeme nebo rozmačkáme a vmícháme do ušlehaných bílků s cukrem, okořeníme špetkou citronové kůry a podáváme.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...