redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy: 2 bílky - 8 deka červených, jahod - 3 deka tlučeného cukru - špetka citronové kůry. Příprava: Červené jahody dáme na síto, prolijeme vodou, necháme okapati. Pak je prolisujeme nebo rozmačkáme a vmícháme do ušlehaných bílků s cukrem, okořeníme špetkou citronové kůry a podáváme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se