Přejít na obsah

Jablková pěna


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy: 2 bílky - 8 deka cukrové moučky - 3 velká jablka citronová kůra.

Příprava:

Do tuhého sněhu z bílků vmícháme cukr, jemně ustrouhaná syrová jablka, strouhanou citronovou kůru a mícháme až pěna zbělí. Je velmi chutná k rýžové kaši, piškotovému koláči a pod.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...