Přejít na obsah

Parmezánové tyčinky


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy: 12 deka másla - 15 deka mouky - 10 deka parmezánu - 1 žloutek syrový a 1 vařený - špetka papriky a soli - 1 lžíce citronové šťávy.

Příprava:

Těsto se vypracuje jako na tyčinky parmezánové; několikrát se přeloží, rozváli, nechá odpočinout. Pak je rozválíme na placku 1/2 cm silnou, vykrajujeme formičkou čtverečky, dáme je na plech, povrchu je potřeme žloutkem, doprostřed vložíme kousek sýra, jako mandli veliký a čtverečky upečeme ve vyhřáté troubě.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...