redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy: 10 deka másla - 10 deka mouky - 8 deka strouhaného parmezánu - 1 žloutek - špetka papriky a soli. Příprava: Z másla, mouky, žloutku; ustrouhaného parmezánského sýra, špetky papriky a soli vypracujeme těsto, dáme je odpočinout a pak rozválíme na tyčky; které potřeme povrchu máslem a dáme do horké trouby péci a dopékáme při malém žáru. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se