Odesláno Leden 31, 201015 let Přísady: Přípravy pro 4 osoby: Přípravy na těsto jako u cibulové paštiky (viz obsah); n á d i v k a : tři čtvrtě kg rebarbory - 12 deka cukru - osmina litru mléka nebo metany - 2 lžíce mouky -2 žloutky - 2 deka rozinek. Příprava: Rebarboru tence oloupáme, opereme, na tenká kolečka nakrájí-me, na 2 minuty horkou vodou spaříme, vodu a ní slijeme a pak rozložíme na paštikové těsto v koláčové formě rozetřené a 5 mi-nut zapečené. Povrch rebarborové nádivky polijeme stejnoměrně mlékem smíchaným s práškovým cukrem, moukou, se žloutky a přebranými, očištěnými rozinkami. Paštiku dopečeme a zchlad-lou rozkrájíme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.