Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: Přípravy na těsto jako u cibulové paštiky (viz obsah); n á d i v k a : tři čtvrtě kg rebarbory - 12 deka cukru - osmina litru mléka nebo metany - 2 lžíce mouky -2 žloutky - 2 deka rozinek.

Příprava:

Rebarboru tence oloupáme, opereme, na tenká kolečka nakrájí-me, na 2 minuty horkou vodou spaříme, vodu a ní slijeme a pak rozložíme na paštikové těsto v koláčové formě rozetřené a 5 mi-nut zapečené. Povrch rebarborové nádivky polijeme stejnoměrně mlékem smíchaným s práškovým cukrem, moukou, se žloutky a přebranými, očištěnými rozinkami. Paštiku dopečeme a zchlad-lou rozkrájíme.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

  • Zobrazení 6,4k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.