Přejít na obsah

Rebarborová paštika


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: Přípravy na těsto jako u cibulové paštiky (viz obsah); n á d i v k a : tři čtvrtě kg rebarbory - 12 deka cukru - osmina litru mléka nebo metany - 2 lžíce mouky -2 žloutky - 2 deka rozinek.

Příprava:

Rebarboru tence oloupáme, opereme, na tenká kolečka nakrájí-me, na 2 minuty horkou vodou spaříme, vodu a ní slijeme a pak rozložíme na paštikové těsto v koláčové formě rozetřené a 5 mi-nut zapečené. Povrch rebarborové nádivky polijeme stejnoměrně mlékem smíchaným s práškovým cukrem, moukou, se žloutky a přebranými, očištěnými rozinkami. Paštiku dopečeme a zchlad-lou rozkrájíme.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...