redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: Přípravy na těsto jako u cibulové paštiky (viz obsah); n á d i v k a : tři čtvrtě kg rebarbory - 12 deka cukru - osmina litru mléka nebo metany - 2 lžíce mouky -2 žloutky - 2 deka rozinek. Příprava: Rebarboru tence oloupáme, opereme, na tenká kolečka nakrájí-me, na 2 minuty horkou vodou spaříme, vodu a ní slijeme a pak rozložíme na paštikové těsto v koláčové formě rozetřené a 5 mi-nut zapečené. Povrch rebarborové nádivky polijeme stejnoměrně mlékem smíchaným s práškovým cukrem, moukou, se žloutky a přebranými, očištěnými rozinkami. Paštiku dopečeme a zchlad-lou rozkrájíme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se