redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: ... Příprava: Paštikové těsto ve větší dlouhé koláčové formě, připravené jako na cibulovou paštiku, potřeme vajíčkem, dáme maloučko zapéci a pak naplníme tykví: 1 kg oloupané a jadřincové, měkké duži-ny zbavené tykve rozkrájíme na drobné kousky, které dáme du-sit se 3 dkg másla, lžící rozkrájené petrželky a půl lžičkou tlu-čeného kmínu. Změklou tykev dáme na zapečenou paštiku, po-lijeme třetinou litru mléka rozmíchaného se 2 vejci, 2 lžícemi mou-ky a špetkou soli. Paštiku necháme v troubě dopéci do růžova. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se