Odesláno Leden 31, 201015 let Přísady: ... Příprava: Paštikové těsto ve větší dlouhé koláčové formě, připravené jako na cibulovou paštiku, potřeme vajíčkem, dáme maloučko zapéci a pak naplníme tykví: 1 kg oloupané a jadřincové, měkké duži-ny zbavené tykve rozkrájíme na drobné kousky, které dáme du-sit se 3 dkg másla, lžící rozkrájené petrželky a půl lžičkou tlu-čeného kmínu. Změklou tykev dáme na zapečenou paštiku, po-lijeme třetinou litru mléka rozmíchaného se 2 vejci, 2 lžícemi mou-ky a špetkou soli. Paštiku necháme v troubě dopéci do růžova. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.