redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: Těsto jako na cibulovou paštiku (viz ob-sah) - 1 kg jablek - 8 deka cukru - 1 lžíce skořice - 2 deka másla - 3 deka rozinek - 2 bílky - 4 deka cukru. Příprava: Paštikové těsto stejnoměrně vtlačíme na máslem nebo olejem pomazaný koláčový plech a dáme na 5 minut do trouby zapéci. Oloupaná a jadřinců zbavená jablka rozkrájíme a dáme (pokli-cí přikrytá ) na máslo se 2 lžícemi vody rozprahnout. Změklá jablka smícháme s práškovým cukrem, tlučenou skořicí, očiště-nými rozinkami a rozetřeme na zapečenou paštiku, kterou pak do-pečeme. Z bílků ušleháme s práškovým cukrem tuhý sníh, který na upečenou horkou paštiku rozetřeme a dáme do trouby na 3-4 minuty, aby sníh zrůžověl. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se