Odesláno Leden 31, 201015 let Přísady: Přípravy pro 4 osoby: Těsto jako na cibulovou paštiku (viz ob-sah) - 1 kg jablek - 8 deka cukru - 1 lžíce skořice - 2 deka másla - 3 deka rozinek - 2 bílky - 4 deka cukru. Příprava: Paštikové těsto stejnoměrně vtlačíme na máslem nebo olejem pomazaný koláčový plech a dáme na 5 minut do trouby zapéci. Oloupaná a jadřinců zbavená jablka rozkrájíme a dáme (pokli-cí přikrytá ) na máslo se 2 lžícemi vody rozprahnout. Změklá jablka smícháme s práškovým cukrem, tlučenou skořicí, očiště-nými rozinkami a rozetřeme na zapečenou paštiku, kterou pak do-pečeme. Z bílků ušleháme s práškovým cukrem tuhý sníh, který na upečenou horkou paštiku rozetřeme a dáme do trouby na 3-4 minuty, aby sníh zrůžověl. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.