redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: Přípravy na těsto jsou tytéž jako u cibu-lové paštiky; n á d i v k a : 2 talíře různých druhů hub -půl malé cibule - 4 deka másla - půl lžičky tlučeného kmínu - -třetina litru mléka - 2 vejce - 2 lžíce drobné krupičky nebo mouky. Příprava: Houby očistíme, opereme, na drobno rozkrájíme a do pánve na cibulku v másle zrůžovělou dáme dusit s tlučeným kmínem a solí. Těsto paštikové v koláčové formě nebo pekáči rozložené dá-me na 4 minuty do trouby zapéci, pak naplníme udušenými, horkými houbami, které polijeme mlékem, ve kterém byly roz-míchány vejce a mouka nebo krupička. Paštiku dopečeme v trou-bě do růžova. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se