Odesláno Leden 31, 201015 let Přísady: Přípravy pro 4 osoby: Přípravy na těsto jsou tytéž jako u cibu-lové paštiky; n á d i v k a : 2 talíře různých druhů hub -půl malé cibule - 4 deka másla - půl lžičky tlučeného kmínu - -třetina litru mléka - 2 vejce - 2 lžíce drobné krupičky nebo mouky. Příprava: Houby očistíme, opereme, na drobno rozkrájíme a do pánve na cibulku v másle zrůžovělou dáme dusit s tlučeným kmínem a solí. Těsto paštikové v koláčové formě nebo pekáči rozložené dá-me na 4 minuty do trouby zapéci, pak naplníme udušenými, horkými houbami, které polijeme mlékem, ve kterém byly roz-míchány vejce a mouka nebo krupička. Paštiku dopečeme v trou-bě do růžova. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.