redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: Přípravy na těsto jsou stejné jako u cibu-lové paštiky; n á d i v k a : 12 deka bílé strouhanky - čtvrt litru mléka - z 1 citronu šťáva a kůra - 10 deka cukru -4 deka másla - 3 vejce. Příprava: Paštikové těsto upravíme jak u cibulové paštiky je popsáno,vlo-žíme do pekáče nebo koláčového plechu s okrajem a dáme těsto na 5 minut zapéci. Pak na něj rozetřeme připravenou nádivku: Práškový cukr smícháme se žloutky a máslem, přidáme z citronu kůru i šťávu, studeným, syrovým mlékem navlhčenou strouhanku a z 1 bílku ušlehaný sníh. Nádivku rozetřeme na zapečené těsto, dáme zapéci. Ze zbylých dvou bílků ušleháme tuhý sníh, který rozetřeme stejnoměrně navrch upečené paštiky a dáme znovu na 4-5 minut do trouby aby sníh zrůžověl. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se