redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: 100g žitné mouky, 100g pohankové mouky, hrnek vody, čínské zelí, ostrý kečup Příprava: V míse smícháme obě mouky a postupně přidáváme vodu tak, abychom vytvořili palačinkové těsto. Na pánvi smažíme placky. Hotovou placku dáme na talíř, potřeme kečupem a posypeme vrstvou nastrouhaného zelí (nejlepší je den odleželý salát ochucený zálivkou). Autor: Bára Vacková Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se