redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: Plný talířek žampionů - 3 deka másla zelená petrželka - 1/4 l smetany - 3 lžíce mouky - 1--2 žloutky - sůl. Příprava: Očištěné a rozkrájené žampiony dáme dusit na máslo a rozsekanou zelenou petrželku. Maloučko je podléváme vodou, aby se nepřipálily. Když houby změkly, zalijeme je 1/4--1/2 l vařící vody a zahustíme smetanou, ve které jsme rozkverlali žloutky a mouku; osolíme a necháme ještě povařit za občasného zamíchání. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se