Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: Plný talířek žampionů - 3 deka másla zelená petrželka - 1/4 l smetany - 3 lžíce mouky - 1--2 žloutky - sůl.

Příprava:

Očištěné a rozkrájené žampiony dáme dusit na máslo a rozsekanou zelenou petrželku. Maloučko je podléváme vodou, aby se nepřipálily. Když houby změkly, zalijeme je 1/4--1/2 l vařící vody a zahustíme smetanou, ve které jsme rozkverlali žloutky a mouku; osolíme a necháme ještě povařit za občasného zamíchání.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

  • Zobrazení 6,9k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.