redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 2 deka másla - 3--4 rajská jablíčka - 1 malá cibule - 1 lžíce cukru - 4 zrnka pepře a 4 nov. koření - 4 deka másla a 3 deka mouky na jíšku - 5 osmin litru vody. Příprava: Na rozehřáté máslo dáme na kolečka rozkrájenou cibulku a čerstvá rajská jablíčka nebo celá rajská jablíčka naložená, přidáme cukr, pepř, nové koření a poklicí přikryté necháme vše na mírném ohni dusit. Po chvilce, když cibulka růžoví, přilijeme vařící vodu, povaříme 20 minut, pak procedíme a zahustíme světlou, z mouky a másla připravenou jíškou. Omáčku podle chuti osolíme a necháme povařit. Je-li připravena ze syrových rajských jablíček, přidejme do uvařené omáčky 1/8 I kyselé smetany. Umleté nebo. ustrouhané, slupek zbavené burské oříšky nebo lžíce oloupaných, ustrouhaných mandlí zlepšuje chuť i výživu omáčky. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se