Přejít na obsah

Ryzcová


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 30 deka ryzců - na špičku nože kmínu – 4 deka másla - 3 deka mouky a 3 deka másla na jíšku.

Příprava:

Očištěné, ve vodě oprané hlavičky ryzců rozkrájíme na nudličky a dusíme na másle s utlučeným kmínem a solí. Podléváme je občas trochou horké vody, aby se nepřipálily. Změklé ryzce zalijeme horkou vodou (asi pět osmin litru), zahustíme bledou jíškou a necháme ještě chvilku povařit. Omáčku můžeme okyselit lžicí vinného octa nebo citronové šťávy.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...