redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 30 deka ryzců - na špičku nože kmínu – 4 deka másla - 3 deka mouky a 3 deka másla na jíšku. Příprava: Očištěné, ve vodě oprané hlavičky ryzců rozkrájíme na nudličky a dusíme na másle s utlučeným kmínem a solí. Podléváme je občas trochou horké vody, aby se nepřipálily. Změklé ryzce zalijeme horkou vodou (asi pět osmin litru), zahustíme bledou jíškou a necháme ještě chvilku povařit. Omáčku můžeme okyselit lžicí vinného octa nebo citronové šťávy. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se