redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 4 deka másla - 3 deka mouky - 1 deko cibule - 1 lžička cukru - sůl - pepř - 2 lžíce v octě naložených okurek (salátnic) nebo 2 malé kyselé okurky - 5 osmin litru zeleninového vývaru. Příprava: Na plátky rozkrájenou cibuli dáme s cukrem, moukou a máslem na pánev a mícháme až je světlerůžová. Pak přilijeme zeleninový vývar (nebo vodu z bramborů, bez slupky vařených), zamícháme a povaříme. Za chvilku omáčku procedíme (můžeme okyseliti lžicí šťávy citronové), odstavíme, přidáme špetku pepře a na tenká kolečka nebo drobné kostečky nakrájené okurky. Dáme-li v octě naložené okurky salátnice, pak je drobně rozsekáme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se