redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 4 lžíce mouky - 1/4 l kyselého mléka nebo smetany - 2 naložené okurky - špetka soli. Příprava: Do 1/2 litru horké vody zavaříme v kyselé smetaně nebo mléce rozmíchanou mouku a omáčku necháme na kraji plotny povařit. Kyselé okurky na tenké kousky rozkrájíme, dáme do omáčky i uškvařené máslo a omáčku odstavíme s ohně. Omáčka je mnohem chutnější, když místo pouhé vody použijeme vodu z oloupaných, se solí a tlučeným kmínem uvařených bramborů anebo odvar z květáku. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se