Přejít na obsah

Mandlová omáčka křenová


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 1/8 l vody - půl litru sladké smetany - 2 deka mouky - 3 deka mandlí - 8 deka křenu - 2 deka cukru.

Příprava:

Mandle spaříme, oloupáme, drobně rozsekáme. Křen očistíme a rozstrouháme, zatím co do horké vody jsme zavařili v polovině smetany rozmíchanou jíšku a nechali povařit za stálého míchání. Pak do omáčky vmícháme připravené mandle, křen, cukr, zbytek smetany a omáčku podáváme.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...