Přejít na obsah

Kaparová omáčka


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 3 deka másla - 4 deka mouky - 1 lžíce citronové šťávy – 1/8 1 kyselé smetany - 2 deka cibule - 1 deko kaparů - sůl - 1 kostka cukru - 1/2 1 vývaru ze zeleniny.

Příprava:

Na zrůžovělé máslo dáme rozkrájenou cibulku a mouku; když světle zrůžověla, zředíme ji odvarem z oloupaných uvařených bramborů nebo zeleniny, povaříme a sítem procedíme. Kapary na drobno rozsekáme, přidáme do procezené omáčky se solí a cukrem, necháme přejít var, přimícháme citronovou šťávu a kyselou smetanu, a omáčku ihned podáváme.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...