Odesláno Leden 31, 201015 let Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 3 deka másla - 4 deka mouky - 1 lžíce citronové šťávy – 1/8 1 kyselé smetany - 2 deka cibule - 1 deko kaparů - sůl - 1 kostka cukru - 1/2 1 vývaru ze zeleniny. Příprava: Na zrůžovělé máslo dáme rozkrájenou cibulku a mouku; když světle zrůžověla, zředíme ji odvarem z oloupaných uvařených bramborů nebo zeleniny, povaříme a sítem procedíme. Kapary na drobno rozsekáme, přidáme do procezené omáčky se solí a cukrem, necháme přejít var, přimícháme citronovou šťávu a kyselou smetanu, a omáčku ihned podáváme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.