Přejít na obsah

Hříbková omáčka


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 20 deka hříbků - 3 deka másla - 3 deka mouky – 1/8 1 kyselé smetany - sůl - 1 žloutek.

Příprava:

Očištěné, oprané hříbky nakrájíme na malé kousky a na másle v přikryté pánvi udusíme. Občas zalijeme vodou, aby se hříbky nepřipálily. Změklé zalijeme 1/21 vařící vody, zahustíme moukou, rozmíchanou ve smetaně. Na pokraji plotny necháme omáčku 20 minut povařiti. Před podáváním vmícháme do ní 1 žloutek.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...