redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 20 deka hříbků - 3 deka másla - 3 deka mouky – 1/8 1 kyselé smetany - sůl - 1 žloutek. Příprava: Očištěné, oprané hříbky nakrájíme na malé kousky a na másle v přikryté pánvi udusíme. Občas zalijeme vodou, aby se hříbky nepřipálily. Změklé zalijeme 1/21 vařící vody, zahustíme moukou, rozmíchanou ve smetaně. Na pokraji plotny necháme omáčku 20 minut povařiti. Před podáváním vmícháme do ní 1 žloutek. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se