Přejít na obsah

Houbová omáčka


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 1/4 kg hub - 4 deka másla - 4 deka mouky - 1/2 malé cibulky - bobkový list - špetka tymiánu a koření – 1/8 l kyselé smetany - trochu soli a lžíce citronové šťávy.

Příprava:

Čerstvé houby očistíme a na lístky rozkrájené dusíme na másle do měkka. V 3/4. 1 horké vody vaříme zatím cibulku s bobkovým listem, kořením a tymiánem. Z másla a mouky připravíme jíšku, zalijeme ji vodou zcezenou z koření, které se 1/4 hod. vařilo, dobře rozmícháme, přidáme udušené houby, deset minut povaříme, osolíme, odstavíme s ohně a do hotové omáčky vmícháme kyselou smetanu a citronovou šťávu.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...