redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1/4 kg hub - 4 deka másla - 4 deka mouky - 1/2 malé cibulky - bobkový list - špetka tymiánu a koření – 1/8 l kyselé smetany - trochu soli a lžíce citronové šťávy. Příprava: Čerstvé houby očistíme a na lístky rozkrájené dusíme na másle do měkka. V 3/4. 1 horké vody vaříme zatím cibulku s bobkovým listem, kořením a tymiánem. Z másla a mouky připravíme jíšku, zalijeme ji vodou zcezenou z koření, které se 1/4 hod. vařilo, dobře rozmícháme, přidáme udušené houby, deset minut povaříme, osolíme, odstavíme s ohně a do hotové omáčky vmícháme kyselou smetanu a citronovou šťávu. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se