redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1 citron - 3 deka másla. - 4 deka mouky 1 deko cukru. Příprava: Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji asi ½ l osolené horké vody a chvíli ji necháme vařit. Pak do ní dáme cukr, citronovou kůru a šťávu a podáváme. Připravujeme-li omáčku pro batole, citronovou kůru vynecháme a šťávy citronové dáme jen 1 lžíci. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se