Přejít na obsah

Cibulová omáčka


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 4 deka cibule - 3 deka másla - 4 deka mouky - lžička rozkrájené petrželky - 2 pepře - sůl.

Příprava:

Nakrájenou cibulku dáme s moukou na máslo zrůžovět, zalijeme vařící vodou, přidáme pepře, petrželky a špetku soli a necháme povařit. Pak omáčku procedíme a podáváme. Do uvařené omáčky můžeme vmíchat vylisovanou šťávu z rajského jablíčka.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...