redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 4 deka cibule - 3 deka másla - 4 deka mouky - lžička rozkrájené petrželky - 2 pepře - sůl. Příprava: Nakrájenou cibulku dáme s moukou na máslo zrůžovět, zalijeme vařící vodou, přidáme pepře, petrželky a špetku soli a necháme povařit. Pak omáčku procedíme a podáváme. Do uvařené omáčky můžeme vmíchat vylisovanou šťávu z rajského jablíčka. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se