redakce Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Přísady: Příprava pro 4 osoby: 40 deka mouky – 1/5 l mléka – 2 vejce – 7 deka másla – sůl. Příprava: Máslo (3 deka) se solí umícháme do pěny, přidáme vejce jedno po druhém a pak střídavě: lžíci mouky, lžíci mléka, až je vše spotřebováno. Hodně vypracované těsto vlhkou lžicí vykrajujeme a dáváme do vařící vody na 6--8 minut povařit. Uvařené nočky vyndáme na pánev na máslo a můžeme podávat jako samostatný, oslazenou strouhankou posypaný příkrm. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se