redakce Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1/2 l mléka - 15 deka krupice - 2 deka másla - sůl - perník na posypání - 5 deka másla. Příprava: Do horkého mléka dáme sůl, máslo a za stálého míchání vsypeme do ní krupičku. Na kraji plotny vaříme hustou kaši za stálého míchání tak dlouho, až se na vařečku ani dno nelepí. Přidáme citronovou kůru. Z této kaše vykrajujeme v másle smáčenou lžicí noky, klademe je na misku, polijeme uškvařeným máslem, posypeme rozstrouhaným perníkem a podáváme. Chceme-li dát krupičkové noky jako přikrm k ovocné šťávě, podáváme k ní omaštěné, bez perníku. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se