redakce Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Přísady: Přípravy: 2 tvrdé žemle - 2 deka másla - 1 nebo 2 žloutky 1/4 kg mouky - trochu soli – 1/8 1 horké vody nebo mléka. Příprava: Na mísu dáme mouku a sůl, vpracujeme do ní horkou vodu nebo mléko a mícháme těsto do zchladnutí. Pak přidáme žloutky, máslo a roztlučené žemle. Z těsta vykrajujeme malé knedlíky, dáme je do horké vody na několik minut povařit. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se