redakce Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Přísady: Přípravy: 5 deka švestek - 1/2 litru vody. Příprava: Přípravy: 5 deka švestek - 1/2 litru vody. Švestky (sušené) se 2 krát operou horkou vodou, znovu 1/2 litrem horké vody zalijí a 5 minut nechají v ní na stole stát. Pak vodu ze švestek slijeme, pecky vyloupáme a zbylou dužinu drobně rozkrájíme a dáme do 1/2 litru čisté horké vody uvařit. Procezený odvar z m ě k k ý c h švestek působí mírně projímavě a můžeme jej podle chuti medem přisladit a nebo při vaření švestek okořenit přidáním kousku citronové kůry. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se