redakce Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Přísady: 1/2l šťávy z karotky, celeru, petržele a endivie 1/2l karotkové šťávy 1/2l šťávy z karotky, celeru, petržele a špenátu 1/2l šťávy z karotky a špenátu. Příprava: Všechnu šťávu slijeme dohromady,pořádně promícháme a podáváme mírně vychlazené. Autor: Barbora Miklošová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se