redakce Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Přísady: Přípravy: 10 deka reveně - 3/4 l vody - 8 deka cukru - trochu pomerančové a citronové kůry. Příprava: Reveň (rebarboru) omyjeme, na drobno rozkrájíme a dáme do horké vody 10 až 15 minut povařit se suchou pomerančovou a citronovou kůrou, pak procedíme sítem nebo plátnem, osladíme a limonádu podáváme prochladlou. Lahodná, osvěžující. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se