redakce Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Přísady: Přípravy: 3 lžíce ostružinové šťávy –1/4 l vody - 1 lžíce medu nebo 1/2 lžíce tluč. kand. cukru. Příprava: Čerstvě vylisovanou šťávu z ostružin smícháme s převařenou, prochladlou (ne ledovou) vodou, medem nebo kandis. tlučeným cukrem, zamícháme a neseme na stůl. Chceme-li připravit ostružinový nápoj ze zavařené ostrnžinové šfávy nebo rosolu, pak ji už nesladíme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se