Přejít na obsah

Maceškový čaj


Recommended Posts

Přísady:

Přípravy: 2 lžíce p o l n í macešky (listy a květy) - 1 lžíce listů máty peprné - 1 lžíce podběle - ze čtvrt citronu kůra - 1 nebo 2 lžíce malinové nebo borůvkové šťávy - med nebo cukr na oslazení.

Příprava:

Květy podběle dáme vařit do horké vody. Po 5 ti minutovém varu přidáme k nim rozkrájené polní macešky, necháme vařit 5 minut, pak dáme mátu peprnou - 1 minutu povaříme a vše scedíme, do odvaru vmícháme borůvkovou nebo malinovou šťávu, nebo rosol, rozkrájenou citronovou kůru a med nebo cukr na oslazení.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...