Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Přísady:

Přípravy: Hrstka lipového čaje – 3/4 litru vody – 3-4 lžíce medu nebo cukru – 1/10 litru jablečné šťávy.

Příprava:

Do horké vody dáme vařit lipový čaj a poklicí přikrytý necháme 10 minut povařit. Pak čaj scedíme, cukrem nebo medem osladíme a vmícháme jablečnou šťávu (jak se připravuje, viz obsah) a čaj podáváme. Je velmi lahodný; žádný čaj není tak výborný s citronovou šťávou jako se šťávou ovocnou. Nemáme-li po ruce ovocné šťávy do čaje, dejme ovocný rosol, který se v horkém čaji rozpouští a čaji dodá pikantní chuti.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

  • Zobrazení 4,1k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.