Odesláno Leden 30, 201015 let Přísady: Přípravy: Hrstka lipového čaje – 3/4 litru vody – 3-4 lžíce medu nebo cukru – 1/10 litru jablečné šťávy. Příprava: Do horké vody dáme vařit lipový čaj a poklicí přikrytý necháme 10 minut povařit. Pak čaj scedíme, cukrem nebo medem osladíme a vmícháme jablečnou šťávu (jak se připravuje, viz obsah) a čaj podáváme. Je velmi lahodný; žádný čaj není tak výborný s citronovou šťávou jako se šťávou ovocnou. Nemáme-li po ruce ovocné šťávy do čaje, dejme ovocný rosol, který se v horkém čaji rozpouští a čaji dodá pikantní chuti. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.