Přejít na obsah

Jitrocelový čaj II


Recommended Posts

Přísady:

Přípravy: Malá hrstka jitrocelových listů – 3/4 litru vody - lžíce podbělových květů a lžíce řebříčkových květů - 3 lžíce malinového nebo rybízového rosolu nebo šťávy - 1/2 lžičky ustrouhané, citronové kůry - 4 lžíce medu nebo cukru.

Příprava:

Do vařící vody dáme na 8-10 minut povařit rozkrájené jitrocelové listy a podbělové květy. K uvařeným dáme spařit řebříčkové květy s ustrouhanou citronovou kůrou, pak čaj scedíme, osladíme, smícháme s malinovým nebo rybízovým rosolem či šťavou a čaj podáváme. Je velmi lahodný a vonný.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...