Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Přísady:

Přípravy: Malá hrstka jitrocelových listů – 3/4 litru vody - lžíce podbělových květů a lžíce řebříčkových květů - 3 lžíce malinového nebo rybízového rosolu nebo šťávy - 1/2 lžičky ustrouhané, citronové kůry - 4 lžíce medu nebo cukru.

Příprava:

Do vařící vody dáme na 8-10 minut povařit rozkrájené jitrocelové listy a podbělové květy. K uvařeným dáme spařit řebříčkové květy s ustrouhanou citronovou kůrou, pak čaj scedíme, osladíme, smícháme s malinovým nebo rybízovým rosolem či šťavou a čaj podáváme. Je velmi lahodný a vonný.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

  • Zobrazení 3,8k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.