redakce Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Přísady: Přípravy: Malá hrstka jitrocelových listů – 3/4 litru vody - lžíce podbělových květů a lžíce řebříčkových květů - 3 lžíce malinového nebo rybízového rosolu nebo šťávy - 1/2 lžičky ustrouhané, citronové kůry - 4 lžíce medu nebo cukru. Příprava: Do vařící vody dáme na 8-10 minut povařit rozkrájené jitrocelové listy a podbělové květy. K uvařeným dáme spařit řebříčkové květy s ustrouhanou citronovou kůrou, pak čaj scedíme, osladíme, smícháme s malinovým nebo rybízovým rosolem či šťavou a čaj podáváme. Je velmi lahodný a vonný. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se