Přejít na obsah

Jitrocelový čaj I


Recommended Posts

Přísady:

Přípravy: 1 menší hrst suchých, jitrocelových listů – 3/4 l vody 1/8 l mléka nebo sladké smetany.

Příprava:

Do horké vody dáme vařiti rozkrájené jitrocelové listy na 8-10 minut, pak je procedíme, odvar osladíme, vlijeme do mléka nebo smetany a podáváme. Chceme-li míti jitrocelový čaj bez mléka, přidáme k němu před odstavením s plotny mátu peprnou nebo řebříček a doplníme jeho chuť ovocnou šťavou.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...