redakce Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Přísady: Přípravy: 1 menší hrst suchých, jitrocelových listů – 3/4 l vody 1/8 l mléka nebo sladké smetany. Příprava: Do horké vody dáme vařiti rozkrájené jitrocelové listy na 8-10 minut, pak je procedíme, odvar osladíme, vlijeme do mléka nebo smetany a podáváme. Chceme-li míti jitrocelový čaj bez mléka, přidáme k němu před odstavením s plotny mátu peprnou nebo řebříček a doplníme jeho chuť ovocnou šťavou. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se