Odesláno Leden 30, 201015 let Přísady: Přípravy: 2 lžíce suchých borůvek (černých jahod) - 1 lžíce rozkrájených. listů jitrocele špičatého - 1/2 lžíce rozkrájených listů máty p e p r n é - med nebo cukr na oslazení - ze čtvrt citronu kůra. Příprava: Suché borůvky dáme na cedník, prolijeme horkou vodou a pak dáme vařit do 1 1/4 1 horké vody. Když jahody začínají měknout, přidáme k nim jitrocel, povaříme 6 minut, pak přidáme listy máty peprné, povaříme 1 až 2 minuty a čaj zakverláme, aby jahody pustily šťávu, přidáme rozstrouhanou citronovou kůru, protlačíme čaj sítem, osladíme a podáváme. Výborný. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.