redakce Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Přísady: Přípravy: 2 lžíce suchých borůvek (černých jahod) - 1 lžíce rozkrájených. listů jitrocele špičatého - 1/2 lžíce rozkrájených listů máty p e p r n é - med nebo cukr na oslazení - ze čtvrt citronu kůra. Příprava: Suché borůvky dáme na cedník, prolijeme horkou vodou a pak dáme vařit do 1 1/4 1 horké vody. Když jahody začínají měknout, přidáme k nim jitrocel, povaříme 6 minut, pak přidáme listy máty peprné, povaříme 1 až 2 minuty a čaj zakverláme, aby jahody pustily šťávu, přidáme rozstrouhanou citronovou kůru, protlačíme čaj sítem, osladíme a podáváme. Výborný. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se