redakce Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Přísady: Přípravy: 6 lžic borůvkové šťávy – 1 1/2 lžíce medu – 1/4 litru vody Příprava: Prolisovanou (vytlačenou) šťávu borůvkovou (z černých jahod) zřeďme vodou, osladíme medem a podáváme. Místo čerstvě vytlačené šťávy borůvkové můžeme dáti šťávu ze zavařených borůvek; v tom případě medem už nesladíme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se