redakce Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 2 větší mrkve - 1 velký brambor - 2 lžíce másla - 1 lžíce mouky - trochu mléka - 1 lžíce petržele - sůl - -3 žloutky - 4 bílky - strouhanka. Příprava: Mrkev a brambor uvaříme (pokud možno v páře) a prolisujeme. Přidáme máslo, mouku rozmícháme v mléce na kaši, petržel, sůl a koření podle libosti a povaříme. Když vše dobře promícháme, při-dáme rozkverlané žloutky a odstavíme s ohně. Když směs pro-chladne, přidáme ušlehané bílky; vymažeme nádobu a vysypeme strouhankou, vložíme do ní směs, navrch posypeme strouhankou, dáme kousky másla a pečeme v mírné troubě do zlatova. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se