redakce Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby Plný talíř hub (hříbků a podobně) - ze-lená petrželka - kmín - 3 deka másla - půl litru mléka -3 deka másla - 4 deka mouky - 2 žloutky - 3 deka parmezán-ského sýra - sůl. Příprava: Očištěné houby opereme, rozkrájíme a dáme na máslo s ukrá-jenou zelenou petrželkou a tlučeným kmínem dusit. Z másla a mouky připravíme jíšku, zředíme ji horkým mlékem, osolíme, několik jen minut povaříme, za stálého míchání přidáme žloutky a vlijeme pak omáčku na udušené houby, povrchu posypeme u-strouhaným parmezánským sýrem a nákyp dáme na 10 minut zapéci. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se